Унікальний лікувальний Синій чай Анчан, 50 м — це відмінний вибір.
Цей чай ми привезли з півночі Таїланду, він вирощений в екологічно чистому районі, висушений на сонці.
Однією з візитних карток Таїланду можна по праву вважати синій чай, який отримав свою назву за характерний синій колір.
Ще його прийнято називати в Таїланді Butterfly pea, що перекладається як «метеликовий горошок».
Цей дивовижний чай чудово поєднує в собі екзотичний зовнішній вигляд, приємний ненав'язливий смак і корисні властивості, завдяки яким він неймовірно цінується у всій Південно-Східній Азії.
Смак зеленого чаю не яскраво виражений і незвичний спершу, але зате це неймовірно корисний напій.
Цей чай є справжнім природним антиоксидантом.
За тайською традицією сукхапхап, в якій йдеться про те, що все повинно приносити користь, чай Butterfly pea насамперед вважають ліками, а вже потім просто чайним напоєм.
Справа в тому, що до складу рослини кліторія тройчатой входять залізо, фосфор і марганець, а також вітаміни В1, В2, В12, О 13, C, D, E і K.
Синій чай покращує зір, так як добре прочищає кровоносні судини очних яблук, що знімає напругу з очей.
Його рекомендують людям, хто проводить багато часу за комп'ютером.
Також чай сприяє профілактиці та поліпшення стану при таких хворобах як глаукома та катаракта.
Завдяки магнію, фосфору і заліза чай перешкоджає появі сивини, покращує ріст волосся, запобігає їх випаданню, благотворно впливає на шкірний покрив, зміцнює нігті.
У Таїланді синій чай використовують як відмінний антидепресант, так як він добре розслабляє, заспокоює нервову систему, знімаючи стреси і занепокоєння.
Напій стимулює кровообіг, перешкоджає формуванню тромбів і вирівнює артеріальний тиск.
Ще Клиторию трійчастого використовують в якості природного синього барвника.
Тайці з допомогою нього фарбують рис, роблять синього кольору десерти різні страви.
Синій чай – це прекрасний напій, незамінне в повному сенсі цього слова ліки та чудовий косметичний засіб, який сподобається кожному, хто хоче бути здоровим і прагне тримати свій організм в хорошій формі.
Спосіб приготування:
Заварити 6-8 квіточок гарячою водою 85-90 градусів, наполягати 3-4 хвилини.
Додати за смаком лимон, імбир, мед або цукор.
Виробник: Siam Eco Food, Таїланд.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Склад чаю | Моночай |
Вага | 50 г |
- Ціна: 99 грн